085 - 21 00 575 info@dieetkunde.nl

Specialisatie

Spreekuur voedselovergevoeligheid

Dit spreekuur wordt gehouden door met name Debbie Smiet, allergiediëtist die hiermee jaren lange ervaring heeft en nauw samenwerkt met de afdeling allergologie in het Diakonessenhuis te Utrecht en neemt deel aan diverse werkgroepen zoals de DAVO (Diëtisten Alliantie Voedsel Overgevoeligheid). Er wordt tevens meegewerkt aan het aan het Tijdschrift Zonder Meer en NatureCrops.

Davologo

Ouderenzorg

Er wordt nauw samengewerkt met Inovum en HilverZorg. De dietist(en) werken zowel intramuraal als extramuraal.

logo_inovum_50hg

Inovum is een gespecialiseerde zorgorganisatie in Wijdemeren. Vanuit het verpleeghuis, het zorgcentrum en het Behandel- en adviescentrum levert Inovum verpleeghuiszorg, verzorgingshuiszorg, dagactiviteit en behandeling. Thuiszorg Inovum biedt thuiszorg in Loosdrecht, Kortenhoef, ’s-Graveland, Hilversum en omgeving.

HZ_logo50hg

HilverZorg is een zorgorganisatie gericht op ouderenzorg. Er zijn meerdere verzorgings- en verpleeghuizen welke zich bevinden in Hilversum.

Parkinson

DPS Dieetkunde heeft Parkinson geschoolde dietisten maakt deel uit van het Parkinson netwerk in het Gooi- en Vechtstreken. Er is dan ook een nauwe samenwerking met alle Parkinson geschoolde disciplines in de regio.

Logo-ParkinsonNet50hg

COPD

DPSdieekunde is lid van de Zorgnetwerk COPD Gooi en vechtstreek en heeft dan ook hoog geschoolde dietisten voor het COPD spreekuur.

copd

Spreekuur zwangere vrouwen

Dit spreekuur wordt gehouden door Fiona Veenendaal.
Fiona is betrokken geweest bij de opzet en uitvoering van een pilot voor gezonde leefstijl bij zwangere vrouwen met overgewicht o.a. in samenwerking met het Meander Medisch Centrum.

Verwijsindicaties dieetinterventie bij zwangerschap(-swens)

– Overgewicht (vóór de zwangerschap een BMI > 25)
– Ongewenst grote gewichtstoename bij een eerdere zwangerschap
– Hypertensie en zwangerschapshypertensie
– Ondergewicht (vóór de zwangerschap een BMI <19)
– Zwangerschapsdiabetes
– Verhoogd risico op zwangerschapsdiabetes gezien familiaire belasting of bij eerdere zwangerschap
– Voedselovergevoeligheid
– Aanhoudende misselijkheid en zwangerschapbraken
– Obstipatie en/of overige maag-darmklachten
– Behoefte aan informatie omtrent bijv. voeding tijdens borstvoeding, voedselovergevoeligheid preventie, vegatarische voeding moeder, anemie etc.

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak kunt u ons op werkdagen bereiken via telefoon: 085 - 21 00 575 mail: info@dieetkunde.nl Maak een afspraak