085 - 21 00 575 info@dieetkunde.nl

Onze diëtisten

Geregistreerd en ervaren

Alle diëtisten van DPSdieetkunde zijn afgestudeerd aan de Hogeschool voor Voeding en Diëtetiek en hebben meerdere jaren ervaring, zijn werkzaam in zowel de praktijk, thuissituatie als ook verbonden aan ziekenhuis.Het samenwerken met meerdere disciplines als specialisten, fysiotherapie, logopedie en ergotherapie hebben wij hoog in het vaandel staan.

We zijn gedisciplineerd en streven naar de beste zorg voor de cliënt. Hiernaast geven alle dietisten binnen DPSdieetkunde regelmatig scholingen en voorlichting aan zowel clienten, familieleden, scholen, consultatiebureau,zorginstellingen en verpleegkundigen.

Diverse specialisaties

Diëtisten van DPS Dieetkunde hebben meerdere specialismen opgebouwd waaronder de diagnostiek- en begeleiding bij voedselovergevoeligheid (allergieën). Wij participeren o.a. binnen de DAVO (Diëtisten Alliantie VoedselOvergevoeligheid), het Parkinsonnetwerk en het COPD netwerk het Gooi- en Omstreken.

Onze diëtisten stellen zich voor

Debbie Smiet

Debbie Smiet

“De afgelopen jaren ben ik steeds meer gefascineerd geraakt door de invloed van voeding op gezondheid en ziekte en welke belangrijke rol je als diëtist daar in hebt.”  Na haar loopbaan als ziekenhuis diëtist vond Debbie, oprichtster van DPS Dieetkunde, het juist een uitdaging om patiënten thuis verder te gaan begeleiden. “Waar mijn werk in het ziekenhuis ophield, gaat het nu juist verder.“

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak kunt u ons op werkdagen bereiken via telefoon: 085 - 21 00 575 mail: info@dieetkunde.nl Maak een afspraak
Joyce Uitbeijerse

Joyce Uitbeijerse

Diëtiste

“Gelukkig wordt ondervoeding bij ziekte steeds meer erkend als zorgprobleem. Zowel in het ziekenhuis maar juist ook thuis zijn en/of raken veel mensen ondervoed!!”. Joyce, is naast haar baan als diëtist in het ziekenhuis ook werkzaam bij DPS Dieetkunde.  “Doordat ik weet wat er in het ziekenhuis gebeurt, kan ik mijn advies voor thuis hier naadloos op aansluiten.”

Fiona Veenendaal-van Donselaar

Fiona Veenendaal-van Donselaar

Diëtiste

“Het grootste compliment wat ik ooit heb gekregen is  dat een cliënt mij na afloop bedankte met de tekst  ‘Bij jou was ik gewoon Kees en geen patiënt’”, zegt Fiona stralend. Fiona werkt zelf sinds 2013 bij DPS dieetkunde. Haar uitdaging is om elke keer weer een passend advies op maat te geven. “Genieten van voeding staat centraal”.

Ingeborg Kers

Ingeborg Kers

Diëtiste

“Light-producten zijn goed voor de lijn, denken velen. En door koffie te drinken hou je vocht vast. Wat klopt en wat niet?” Ingeborg merkt dat het voor haar cliënten steeds lastiger te bepalen is wat waar en wat niet waar is. “Er wordt zoveel over voeding geschreven dat veel mensen niet meer weten waar ze moeten zoeken.  Door het geven van voorlichting en lessen kan ik mensen leren welke keuzes ze moeten maken. “

Nisette van Rinsum

Nisette van Rinsum

Diëtiste