085 - 21 00 575 info@dieetkunde.nl

Onze diëtisten

Geregistreerd en ervaren

Alle diëtisten van DPSdieetkunde zijn afgestudeerd aan de Hogeschool voor Voeding en Diëtetiek en hebben meerdere jaren ervaring, zijn werkzaam in zowel de praktijk, thuissituatie als ook verbonden aan ziekenhuis.Het samenwerken met meerdere disciplines als specialisten, fysiotherapie, logopedie en ergotherapie hebben wij hoog in het vaandel staan.

We zijn gedisciplineerd en streven naar de beste zorg voor de cliënt. Hiernaast geven alle dietisten binnen DPSdieetkunde regelmatig scholingen en voorlichting aan zowel clienten, familieleden, scholen, consultatiebureau,zorginstellingen en verpleegkundigen.

Diverse specialisaties

Diëtisten van DPS Dieetkunde hebben meerdere specialismen opgebouwd waaronder de diagnostiek- en begeleiding bij voedselovergevoeligheid (allergieën). Wij participeren o.a. binnen de DAVO (Diëtisten Alliantie VoedselOvergevoeligheid), het Parkinsonnetwerk en het COPD netwerk het Gooi- en Omstreken.

Onze diëtisten stellen zich voor

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak kunt u ons op werkdagen bereiken via telefoon: 085 - 21 00 575 mail: info@dieetkunde.nl Maak een afspraak
Debbie Smiet

Debbie Smiet

Diëtiste bij DPS Dieetkunde

“De afgelopen jaren ben ik steeds meer gefascineerd geraakt door de invloed van voeding op gezondheid en ziekte en welke belangrijke rol je als diëtist daar in hebt.”  Na haar loopbaan als ziekenhuis diëtist vond Debbie, oprichtster van DPS Dieetkunde, het juist een uitdaging om patiënten thuis verder te gaan begeleiden. “Waar mijn werk in het ziekenhuis ophield, gaat het nu juist verder.“

Inger Wolters

Inger Wolters

Diëtiste bij DPS Dieetkunde

Ulrika Midner

Ulrika Midner

Diëtiste bij DPS Dieetkunde

Ulrika heeft een multiculturele achtergrond. Ze komt oorspronkelijk uit Zweden, maar heeft meerdere jaren in diverse ziekenhuizen in de Verenigde Staten gewerkt. Ze spreekt Nederlands, Engels en Zweeds.

Ulrika haar doel is dat je de kennis zelf krijgt om eigen beslissingen over voeding te nemen. Of het nu gaat om het oplossen van een probleem of het veranderen van een gewoonte. Samen kijken naar de persoonlijke situatie en samen de passende veranderingen doorvoeren is haar missie.

Nisette van Rinsum

Nisette van Rinsum

Diëtiste bij DPS Dieetkunde

“Light-producten zijn goed voor de lijn, denken velen. En door koffie te drinken hou je vocht vast. Wat klopt en wat niet?” Nisette merkt dat het voor haar cliënten steeds lastiger te bepalen is wat waar en wat niet waar is. “Er wordt zoveel over voeding geschreven dat veel mensen niet meer weten waar ze moeten zoeken.  Door het geven van voorlichting en lessen kan ik mensen leren welke keuzes ze moeten maken. “

Fiona Veenendaal-van Donselaar

Fiona Veenendaal-van Donselaar

Diëtiste bij DPS Dieetkunde

“Het grootste compliment wat ik ooit heb gekregen is  dat een cliënt mij na afloop bedankte met de tekst  ‘Bij jou was ik gewoon Kees en geen patiënt’”, zegt Fiona stralend. Fiona werkt zelf sinds 2013 bij DPS dieetkunde. Haar uitdaging is om elke keer weer een passend advies op maat te geven. “Genieten van voeding staat centraal”.

Angela Fleming

Angela Fleming

Diëtiste bij DPS Dieetkunde

“Gelukkig wordt ondervoeding bij ziekte steeds meer erkend als zorgprobleem. Zowel in het ziekenhuis maar juist ook thuis zijn en/of raken veel mensen ondervoed”. Angela heeft jaren in het ziekenhuis gewerkt. Doordat ik weet wat er in het ziekenhuis gebeurt, kan ik mijn advies voor thuis hier naadloos op aansluiten.”

Mirjam Geerse

Mirjam Geerse

Diëtiste bij DPS Dieetkunde

Samen met mijn collega Debbie Smiet doe ik het allergiespreekuur in het Diakonessenhuis. Het allerleukste wat er is volgens Mirjam. We helpen mee binnen het allergieteam naar het zoeken van een voedselallergie of als deze al duidelijk is kunnen we mensen helpen hoe hier mee om te gaan, waar je op moet letten, wat valkuilen zijn, etiketten lezen en nog veel meer. Daarnaast bij de allerkleinste kunnen we met de preventie echt het verschil maken. Je kunt er soms gewoonweg voor zorgen dat een kindje geen voedselallergie ontwikkelt maar tolerant blijft, vertelt Mirjam trots.

Sacha Broekman

Sacha Broekman

Diëtiste in opleiding bij DPS Dieetkunde

Anna Nelemans

Anna Nelemans

Diëtiste bij DPS Dieetkunde

Na ruim 14 jaar ervaring in een farmaceutisch laboratorium heb ik besloten om mijn carrière een nieuwe draai te geven en mijn droom waar te maken. Ik wilde namelijk mijn twee passies, coaching en voeding, samenbrengen. Na ruim 3 jaar opleiding van Voeding en Diëtetiek en het behalen van mijn paramedische stage bij DPS dieetkunde werk ik nu met veel plezier zelfstandig onder supervisie als dietist.

Cecile Heerkens

Cecile Heerkens

Telefoniste / administratief medewerkster bij DPS Dieetkunde

Na mijn communicatie-opleiding aan de Radboud Universiteit Nijmegen heb ik in mijn werk niet alleen ervaring opgedaan met communicatie en tekstschrijven, maar ook met administratief werk. Wat mij aanspreekt is juist de combinatie van die vakgebieden. Het feit dat ik dit werk kan doen binnen DPS dieetkunde maakt voor mij de cirkel rond: ik ondersteun de zorgsector namelijk het liefst. Ik vind het bovendien al helemaal interessant dat het om voeding gaat. Door darmziektes binnen mijn familie kwam ik al vroeg in aanraking met de kwetsbaarheid van het menselijk lichaam, darmen en het belang van goede voeding. Nu uit diverse wetenschappelijke onderzoeken steeds meer blijkt dat darmen en voeding ook andere organen beïnvloeden, zoals het brein, is mijn interesse voor dit onderwerp nog meer gegroeid.

Jade Jansen

Jade Jansen

Diëtiste bij DPS Dieetkunde

Jade heeft niet alleen veel passie voor het vak maar ook vooral in het helpen van cliënten. Jade haar missie is dan ook om cliënten zoveel mogelijk te begeleiden op hun reis naar gezonder en beter eten. Want voeding heeft een enorme impact! Dat is wat Jade zo mooi en belangrijk vind aan haar rol als diëtist. Dit vak sluit goed aan bij haar hart voor de zorg en haar wens mensen te helpen aan een betere kwaliteit van leven. Doordat het werkveld zo breed is, verveel je je nooit en is geen dag hetzelfde. Jade heeft elke dag weer enorm veel zin in deze uitdaging!