085 - 21 00 575 info@dieetkunde.nl

Onze diëtisten

Geregistreerd en ervaren

Alle diëtisten van DPSdieetkunde zijn afgestudeerd aan de Hogeschool voor Voeding en Diëtetiek en hebben meerdere jaren ervaring, zijn werkzaam in zowel de praktijk, thuissituatie als ook verbonden aan ziekenhuis.Het samenwerken met meerdere disciplines als specialisten, fysiotherapie, logopedie en ergotherapie hebben wij hoog in het vaandel staan.

We zijn gedisciplineerd en streven naar de beste zorg voor de cliënt. Hiernaast geven alle dietisten binnen DPSdieetkunde regelmatig scholingen en voorlichting aan zowel clienten, familieleden, scholen, consultatiebureau,zorginstellingen en verpleegkundigen.

Diverse specialisaties

Diëtisten van DPS Dieetkunde hebben meerdere specialismen opgebouwd waaronder de diagnostiek- en begeleiding bij voedselovergevoeligheid (allergieën). Wij participeren o.a. binnen de DAVO (Diëtisten Alliantie VoedselOvergevoeligheid), het Parkinsonnetwerk en het COPD netwerk het Gooi- en Omstreken.

Onze diëtisten stellen zich voor

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak kunt u ons op werkdagen bereiken via telefoon: 085 - 21 00 575 mail: info@dieetkunde.nl Maak een afspraak
Debbie Smiet

Debbie Smiet

Diëtiste bij DPS Dieetkunde

“De afgelopen jaren ben ik steeds meer gefascineerd geraakt door de invloed van voeding op gezondheid en ziekte en welke belangrijke rol je als diëtist daar in hebt.”  Na haar loopbaan als ziekenhuis diëtist vond Debbie, oprichtster van DPS Dieetkunde, het juist een uitdaging om patiënten thuis verder te gaan begeleiden. “Waar mijn werk in het ziekenhuis ophield, gaat het nu juist verder.“

Inger Wolters

Inger Wolters

Diëtiste bij DPS Dieetkunde

Ulrika Midner

Ulrika Midner

Diëtiste bij DPS Dieetkunde

Ulrika heeft een multiculturele achtergrond. Ze komt oorspronkelijk uit Zweden, maar heeft meerdere jaren in diverse ziekenhuizen in de Verenigde Staten gewerkt. Ze spreekt Nederlands, Engels en Zweeds.

Ulrika haar doel is dat je de kennis zelf krijgt om eigen beslissingen over voeding te nemen. Of het nu gaat om het oplossen van een probleem of het veranderen van een gewoonte. Samen kijken naar de persoonlijke situatie en samen de passende veranderingen doorvoeren is haar missie.

Nisette van Rinsum

Nisette van Rinsum

Diëtiste bij DPS Dieetkunde

“Light-producten zijn goed voor de lijn, denken velen. En door koffie te drinken hou je vocht vast. Wat klopt en wat niet?” Nisette merkt dat het voor haar cliënten steeds lastiger te bepalen is wat waar en wat niet waar is. “Er wordt zoveel over voeding geschreven dat veel mensen niet meer weten waar ze moeten zoeken.  Door het geven van voorlichting en lessen kan ik mensen leren welke keuzes ze moeten maken. “

Fiona Veenendaal-van Donselaar

Fiona Veenendaal-van Donselaar

Diëtiste bij DPS Dieetkunde

“Het grootste compliment wat ik ooit heb gekregen is  dat een cliënt mij na afloop bedankte met de tekst  ‘Bij jou was ik gewoon Kees en geen patiënt’”, zegt Fiona stralend. Fiona werkt zelf sinds 2013 bij DPS dieetkunde. Haar uitdaging is om elke keer weer een passend advies op maat te geven. “Genieten van voeding staat centraal”.

Angela Fleming

Angela Fleming

Diëtiste bij DPS Dieetkunde

“Gelukkig wordt ondervoeding bij ziekte steeds meer erkend als zorgprobleem. Zowel in het ziekenhuis maar juist ook thuis zijn en/of raken veel mensen ondervoed”. Angela heeft jaren in het ziekenhuis gewerkt. Doordat ik weet wat er in het ziekenhuis gebeurt, kan ik mijn advies voor thuis hier naadloos op aansluiten.”

Mirjam Geerse

Mirjam Geerse

Diëtiste bij DPS Dieetkunde

Samen met mijn collega Debbie Smiet doe ik het allergiespreekuur in het Diakonessenhuis. Het allerleukste wat er is volgens Mirjam. We helpen mee binnen het allergieteam naar het zoeken van een voedselallergie of als deze al duidelijk is kunnen we mensen helpen hoe hier mee om te gaan, waar je op moet letten, wat valkuilen zijn, etiketten lezen en nog veel meer. Daarnaast bij de allerkleinste kunnen we met de preventie echt het verschil maken. Je kunt er gewoon soms gewoonweg voor zorgen dat een kindje geen voedselallergie ontwikkeld maar tollerant blijft verteld Mirjam trots.

Sacha Broekman

Sacha Broekman

Diëtiste in opleiding

Anna Nelemans

Anna Nelemans

Diëtiste in opleiding (werkend onder supervisie)

Na ruim 14 jaar ervaring in een farmaceutisch laboratorium heb ik besloten om mijn carrière een nieuwe draai te geven en mijn droom waar te maken. Ik wilde namelijk mijn twee passies, coaching en voeding, samenbrengen. Na ruim 3 jaar opleiding van Voeding en Diëtetiek en het behalen van mijn paramedische stage bij DPS dieetkunde werk ik nu met veel plezier zelfstandig onder supervisie als dietist.

Christel de Jong

Christel de Jong

Management assistente

Na jarenlange ervaring in management ondersteunende functies, heeft Christel in 2017 (het jaar dat ze naar Zwitserland verhuisde) besloten om het roer om te gooien. In Zürich behaalde Christel haar opleiding tot yoga docente en heeft ze middels (verdiepingscursus)cursussen en fanatieke beoefening zich verder verdiept in de gezondheidseffecten van yoga. Haar jarenlange passie voor voeding en een gezonde leefstijl sloten hier naadloos op aan. Dit deed haar dan ook besluiten om te starten met de opleiding Voeding en Diëtetiek. Na haar terugkeer naar Nederland (in augustus 2022) werkt Christel bij DPS Dieetkunde om haar voormalige vak van management assistent te combineren met m’n toekomstige vakgebied als diëtist. Een leuke en boeiende uitdaging zoals zij dit zelf beschrijft.